فراخوان دعوت به همکاری - کارشناس امنیت شبکه

۱۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۹ کد : ۱۷۰۳۳ اخبار دانشگاه

بنیاد حامیان دانشگاه کاشان در نظر دارد از طریق همکاری با دانشگاه کاشان نسبت به تأمین نیروی انسانی مورد نیاز از میان دانش آموختگان دانشگاههای معتبر واجد شرایط ذیل پس از برگزاری آزمون کتبی، مصاحبه تخصصی و طی مراحل گزینشی در قالب نیروی شرکتی تمام وقت استخدام نماید.

ردیف عنوان رشته شغلی مقطع تحصیلی مورد نیاز عنوان رشته تحصیلی مورد نیاز تعداد مورد نیاز جنسیت
مرد زن
1 کارشناس امنیت شبکه کارشناسی یا کارشناسی ارشد کلیه گرایشهای رایانه و IT 2 * *

شرایط عمومی :

•  اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
  • تابعیت جمهوری اسلامی ایران
  • داشتن کارت پایان خدمت نظام وظیفه عمومی یا معافیت دائم از خدمت (ویژه برادران)
  • عدم اشتغال به صورت رسمی، پیمانی یا قراردادی در سایر دستگاههای اجرایی، موسسات دولتی
  • عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر
  • عدم سوء پیشینه و محکومیت جزایی
  • داشتن سلامت جسمانی و روانی و توانایی برای انجام کار در رشته شغلی مورد تقاضا
  • دارا بودن حداکثر 30 سال سن برای دارندگان مدرک کارشناسی و حداکثر 35 سال سن برای دارندگان مدرک کارشناسی ارشد

شرایط اختصاصی:

• دارا بودن حداقل 3 سال سابقه کاری مفید و مرتبط
  • آشنایی کامل به انواع سیستم عاملهای ویندوز
  • مسلط به کار با ابزارها و روشهای تست نفوذ و برنامه های کاربردی، پایگاه داده و شبکه های کامپیوتری
  • توانائی کشف آسیب پذیری و مستند سازی
  • توانائی کار با ابزارهای Monitoring Security
  • تسلط بر مبانی سیستم مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS)
  • تسلط کامل بر انواع حملات شبکه و وب – بر اساس سرفصل های تعریف شده در Council-EC – SANS و استاندارد های بین المللی

ملاک تقدم:

• دارابودن مدرک LPIC3
  • تسلط بر مفاهیم ارزیابی امنیتی و تست نفوذ (CEH)
  • تسلط کامل بر مفاهیم امنیت و راهکارهای ایمن سازی شبکه و وب بر اساس سرفصل های تعریف شده در -EC – SANS – Cisco Council و استاندارد های بین المللی
  • تسلط کامل بر ابزارهای ارزیابی امنیتی و تست نفوذ شبکه شامل سیستم های عامل، اپلیکیشن ها و تکنیک ها
  • آشنایی کامل با سرفصل های شبکه مایکروسافت MCSA و شبکه Cisco شامل CCNA – CCNA CCNP – Security R&S

مدارک مورد نیاز:

1. تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه
  2. تصویر کارت ملی
  3. تصویر آخرین مدرک تحصیلی تایید شده از سوی دانشگاهها یا موسسات آموزشی معتبر
  4. تصویر کارت پایان خدمت نظام وظیفه عمومی یا معافیت دائم از خدمت (ویژه برادران)
  5. تصویر عکس پرسنلی جدید
  6. هر گونه مدرک یا گواهی در راستای آشنائی با میزان تسلط متقاضی در موضع امنیت شبکه.

(تصاویر مدارک مذکور از طریق آدرس اینترنتی ذیل ارسال گردد)

مهلت ارسال مدارک: کلیه متقاضیان محترم می توانند پس از مطالعه شرایط عمومی و اختصاصی مذکور از تاریخ 20/09/99 لغایت 15/11/99 برای ثبت نام به آدرس اینترنتی towsee.kashanu.ac.ir/fa/form/464 مراجعه نمایند.

نحوه برگزاری آزمون : پس از بررسی مدارک ارسالی متقاضیان، از واجدین شرایط جهت شرکت در آزمون کتبی،مصاحبه تخصصی و طی مراحل گزینشی دعوت به عمل خواهد آمد. لازم به ذکر است عدم ارسال به موقع مدارک، عدم حضور در جلسه آزمون و مصاحبه در صورت دعوت و عدم کسب امتبازات لازم طبق نظر کمیته علمی در هر مرحله منجر به حذف نام متقاضی در مراحل بعدی گزینش خواهد گردید .

( ۲ )