آرشیو اخبار

وزیر علوم : خیرین با تاثیر کمی و کیفی در آموزش عالی کشور نام نیک خود را جاودانه می کنند

دکتر محمد فرهادی وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری در نخستین همایش خیرین و واقفین آموزش عالی خطاب به آنها گفت: شما با کار خیر خود تأثیری در گسترش کمی و کیفی آموزش عالی می گذارید که نام نیک شما را جاودانه می سازد. به گزارش روابط عمومی وزارت علوم ، دکتر فرهادی با اشاره به گسترش کمی آموزش عالی، جهت گیری های آینده وزارت علوم را حرکت به سمت مهارت اندوزی و کارآفرینی دانست و اعلام کرد : سال آینده با احداث ۴ پارک علم و فناوری و شکل گیری کریدورهای علم و فناوری امیدواریم که دانش آموختگان به گونه ای فارغ التحصیل شوند که بتوانند هرچه زودتر وارد بازار کار شوند. وزیر علوم افزود: وسعت توسعه کمی آموزش عالی، طبعاً به اعتبارات بیشتری نیازمند بوده و در صورتی که اعتبارات کنونی وزارت علوم ۳ برابر شود می توان گفت که حداقل اعتبارات محقق شده است. رئیس ستاد خیرین و واقفین گفت: در چنین شرایطی است که نقش خیرین و عظمت کار آنها بیش از پیش مشخص می شود و حمایت های خیرین در همه زمینه ها از حمایت از نخبگان کم بضاعت گرفته تا ساخت خوابگاه های مجردی و متأهلین می تواند به آرامش روحی دانشجویان بیانجامد و آنها بتوانند با فراغ بال به تحصیل بپردازند. وی عضویت خیرین در هیئت های امنای دانشگاه ها را گامی مثبت در جهت حمایت خیرین از دانشگاه ها عنوان کرد و از آنها خواست با حمایت های بی دریغ خود از آموزش عالی مسیر توسعه علمی را هموار ساخته و به تحقق اهداف ترسیم شده در اسناد بالا دستی یاری رسانند.

ادامه مطلب

مدیر‌عامل شرکت دارویی باریج اسانس:کارآفرینی محور توسعه اقتصادی است

مدیر ‌عامل شرکت دارویی باریج اسانس کاشان گفت: کارآفرینی محور توسعه اقتصادی و پیشرفت و آبادانی کشور است. خانم لاله حجازی در نشست با اعضای ستاد توسعه دانشگاه کاشان، فراهم کردن زمینه‌های لازم برای اشتغالزایی جوانان به خصوص جوانان تحصیلکرده را حایز اهمیت دانست و اظهار داشت: شرکت دارویی باریج ‌اسانس توانسته زمینه اشتغال تعداد زیادی از جوانان را فراهم سازد. وی تلاش، پشتکار و مطالعه را رمز موفقیت مرحوم پدر دانست و افزود: با تلاش و پشتکار و خلق ایده‌های جدید می‌توان مدیری موفق شد و مهندس حجازی با اینکه تحصیلات عالی نداشت ولی با مطالعه زیاد از نظر علمی حرفی برای گفتن داشت. مدیر عامل شرکت دارویی باریج اسانس، عاشق کار بودن، احترام به یکدیگر و توجه به کرامت و انسانیت افراد را از توصیه‌های مرحوم مهندس حجازی نام برد و خاطر نشان‌کرد: کمک به نیازمندان و احترام به افراد و اهمیت به قشر جوان از خصوصیات بارز مرحوم پدر بود. خانم حجازی از اعلام آمادگی همکاری شرکت باریج اسانس با دانشگاه کاشان خبر داد و افزود: باید با برنامه‌ریزی درست سعی کرد کارهایی انجام داد که تاثیرگذار باشد و برای دانشجویان و جوانان مثمر‌ثمر باشد. وی به مرکز تحقیقات گیاهان دارویی باریج اسانس اشاره کرد و گفت: مهندس حجازی سعی داشت تا پژوهشکده و آموزشکده‌ای را نیز در کنار این مرکز ایجاد کند تا با کمک مشاورین و متخصصین این شرکت بتواند به صورت تخصصی فعالیت خود را ادامه دهد. مدیر عامل شرکت دارویی باریج اسانس با بیان اینکه تمام مراحل کاشت،داشت ،برداشت ،تولید، توزیع و دانش فنی در این شرکت انجام می‌شود افزود: سالانه حدود هشت محصول جدید در این شرکت تولید می شود و در حال حاضر 10 شرکت اقماری با شرکت باریج اسانس همکاری دارند.

ادامه مطلب

رئیس دانشگاه کاشان: دانشگاه باید محل تبادل سرمایه و علم شود

رئیس دانشگاه کاشان گفت: دانشگاه باید با جذب صاحبان صنایع و خیرین سعی نماید که به محل تبادل سرمایه و علم تبدیل شود. دکتر عباس زراعت در نشست با سرکار خانم حجازی مدیر عامل شرکت دارویی باریج اسانس کاشان حضور سرمایه گذاران و خیرین در دانشگاه را منشاء خیر و برکت این دانشگاه دانست و اظهار داشت: صاحبان صنایع و خیرین با آثار ماندگار خود در دانشگاه می‌توانند بهترین الگو برای دانشجویان باشند. وی افزود: امروز افراد خیر دانشگاه یکی از گنجینه های اصلی و حامیان عرصه علمی به شمار می روند. رئیس دانشگاه به سفر معاون علمی و فناوری رییس جمهور به دانشگاه و پیشنهاد برج فناوری در کاشان اشاره کرد و اظهار داشت: راه اندازی این مرکز مکانی برای خلق ایده و تجاری سازی علم استادان می تواند باشد. دکتر زراعت خاطر نشان کرد: ما در قبال جوانان مسئول هستیم و باید سعی کنیم با برنامه ریزی درست در دانشگاه دانشجویان را تبدیل به کارشناسان باتجربه نماییم. وی به ضیافت افطاری خیرین آموزش عالی اشاره کرد و افزود: در این ضیافت مهندس سعیدی به نمایندگی از خیرین از وزارت علوم خواست تا برنامه‌ها و راهکارهایی را برای فرار نخبگان داشته باشند و راه اندازی کرسی های علمی خیرین را پیشنهاد دادند. مدیر عامل ستاد توسعه دانشگاه کاشان نیز در این نشست هدف از تشکیل این جسله را ارتباط بین دانشگاه و صنعت ذکر کرد و گفت: شرکت دارویی باریج اسانس یکی از شرکت‌های مهمی است که با فکر خلاق مرحوم مهندس حجازی توانسته زمینه اشتغال و کارآفرینی عده زیادی از جوانان را فراهم سازد. علی محمد الماسی فراهم‌کردن زمینه‌های لازم برای فرار مغزها را از طرف صاحبان صنایع و خیرین خواستار شد و اظهار داشت: با ایجاد زمینه‌های لازم در مراکز کارآفرینی و شرکت‌های دانش بنیان می‌توان تا حدودی از فرار مغزها جلوگیری کرد. وی ارتباط دانشجویان با افراد شاخص و کارآفرین را لازم دانست و گفت: الگوپذیری و اسوه قرار دادن دانشجویان از این افراد نمونه برای موفقیت جوانان حایز اهمیت است. مدیر عامل ستاد توسعه دانشگاه کاشان با بیان اینکه عامل ماندگاری یک جریان خلاقیت و تلاش است اظهار امیدواری کرد: تا خانواده مهندس حجازی بتوانند با برجای گذاشتن آثاری ماندگار در این دانشگاه زمینه خلاقیت و توسعه علمی دانشجویان این دانشگاه را فراهم سازند.

ادامه مطلب

کرسی‌های علمی با حمایت خیرین در دانشگاه کاشان راه اندازی می شود

رئیس دانشگاه کاشان از راه‌‌اندازی کرسی‌های علمی با حمایت خیرین در این دانشگاه خبر داد. دکتر عباس زراعت با اشاره به اینکه پیشنهاد این طرح از سوی مهندس علی سعیدی مطرح گردیده است گفت: دانشگاه کاشان تصمیم دارد در هر سال چند کرسی تدریس و پژوهش برای اساتید و شخصیت‌های بین المللی با هزینه خیرین در دانشگاه راه اندازی کند. وی اظهار داشت: این کرسی‌ها به نام خیرین بوده و می‌تواند برای همیشه استمرار داشته باشد. رئیس دانشگاه کاشان با بیان اینکه این اقدام گام موثری برای ارتباطات بین‌المللی و حضور دانشمندان خارجی در دانشگاه می‌باشد اظهار امیدواری کرد: تا این اقدام مورد استقبال خیرین دیگر نیز قرار گیرد.

ادامه مطلب

ضیافت افطاری وزارت علوم با حضور خیرین دانشگاه کاشان

به مناسبت پانزدهم ماه مبارک رمضان میلاد کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی (ع) ونامگذاری این روز به نام روز خیرین دانشگاه ساز مراسم ضیافت افطاری خیرین آموزش عالی به میزبانی وزارت علوم برگزار شد. مدیر عامل ستاد توسعه دانشگاه کاشان، حضور خیرین دانشگاه ساز کاشان را در ابن مراسم پرشور دانست و گفت: در این مراسم رئیس دانشگاه کاشان، خیرین ارجمند آقایان مهندس سعیدی،دکتر آرزه گر، دکتر ضیایی، حاج مهدی کتابچی، سعید گرام،سید محمد محتشمی و خانم صباحی حضور داشتند. محمد الماسی با اشاره به اینکه خیرین دانشگاه کاشان سرآمد خیرین آموزش عالی هستند و بر اساس اعلام وزارت علوم رتبه نخست را در بین دانشگاه های کشور دارند اظهار داشت: حضور خیرین کاشان در این جلسه نشان دهنده درجه تلاش و فعالیت خیرین و تعلق و احترامشان به دانشگاه است. وی افزود: در این مراسم مهندس سعیدی به نمایندگی خیرین مطالبی را در خصوص آثار و برکات کار خیر ارائه نمودند. خیرین وزارت علوم با بیان دیدگاه و نظرات خود، به مشکلاتی در زمینه سختگیری‌های مالیاتی، مشکلات اساسنامه بنیادها و ... اشاره کردند. بر اساس گفته‌های رییس کمیته خیرین وزارت علوم، در حال حاضر طرح‌های عمرانی که با مشارکت خیّرین در آموزش عالی ساخته شده شامل 100 طرح با زیر بنایی حدود 300 هزار متر مربع می باشد. دکتر امید گفت: درحوزه خیرین وزارت علوم 400 خیر شناسایی شده‌اند که از این تعداد 350 نفر از خیرین و 50 نفر از واقفین این حوزه هستند. وی اظهار داشت: طبق گزارشات اعلام شده 65 هزارمتر مربع فضای آموزشی، کمک آموزشی، رفاهی و پژوهشی با اعتباری حدود 650 میلیارد ریال به دست خیّرین ساخته شده است. همچنین 54 هزارمتر مربع فضای عمرانی با اعتباری حدود 540 میلیارد ریال نیز درحال ساخت است. رییس کمیته خیرین در این نشست تاکید کرد که بودجه دانشگاه‌ها و کمک‌های دولت کفاف ساخت و ساز در دانشگاه‌ها را نمی‌دهد و بر اساس بودجه‌های کنونی و نحوه تخصیص آنها اتمام این طرح‌ها تا 20 سال طول خواهد کشید خواستار ادامه و استمرار مشارکت خیرین در اتمام پروؤه هی عمرانی در دست ساخت شد.وی همچنین یاداور شد خیرین دانشگاه سازعلاوه بر ساخت ساختمان های آموزشی می‌توانند به ساخت خوابگاه‌ها و تجهیز آزمایشگاه‌ها اقدام کنند.

ادامه مطلب